servicii

Pentru a veni in intampinarea nevoilor tale ArtEnteR iti ofera:

• Solutii complete de amenajare a spatiului
• Consultanta din partea specialistilor nostri in alegerile tale privind modelul de scaune, mese, birouri, jaluzele sau parchet
• Transportarea articolele comandate
• Relocarea elementelor de mobilier
• Montaj specializat de mobilier pentru companii care externalizeaza acest serviciu
• Garantia produselor de 24 de luni
• Vizualizarea unora dintre produse in showroom-ul din Str.Sf.Calinic 11, Pantelimon, Ilfov

Livrare rapida
Orice produs iti alegi de la noi, ti-l aducem rapid oriunde locuiesti in Bucuresti sau in tara. Livram in siguranta comanda si cat mai repede pe intreg teritoriul Romaniei, fie cu autovehiculele din parcul auto propriu, fie alegem cele mai bune servicii de curierat disponibile in Romania si mentinem legatura permanent cu transportatorii, prin sistemul informatic. Iti trimitem notificari prin email si sms cu detaliile importante ale livrarii comenzii tale, pentru a sti in orice moment stadiul acesteia.
Daca ai un program foarte dinamic poti alege livrarea la orice ora.


Flexibilitate

Comanzi online, prin telefon sau la showroom!
Poti alege, compara si comanda online produsele din oferta noastra, total informat. Ai preturi si stocuri actualizate in timp real si termene de livrare afisate pentru localitatea ta. Ai la dispozitie prezentari ale produselor si numeroase fotografii de calitate.

Daca vrei sa ne suni, iti stam la dispozitie pentru orice solicitare sau comanda la: 021.322.49.56 sau 0744.777.022. Iti vom raspunde prompt de luni pana vineri intre orele 09:30 si 17.30.
Te asteptam sa vizitezi showroom-ul nostru pentru a ne cunoaste si a discuta despre produsele de care esti interesat.


Service

Si dupa achizitionarea produselor vei ramane clientul nostru.
Pentru a te bucura cat mai repede din nou de un produs care s-a defectat in termenul de garantie, produsele livrate de noi beneficiaza de garantie 24 de luni de la data receptionarii.


Corporate

Special pentru companii:
Avem o echipa dedicata de consultanti care iti stau la dispozitie si care stiu ce nevoi au companiile. Asiguram account management permanent, distribuire livrari in locatii multiple, conditii comerciale speciale, oferte personalizate de preturi si termene de plata.
In cei 13 ani de cand activam pe piata din Romania am servit cateva mii de companii de prima marime din toate industriile. Printre clienti, ne bucuram sa-i avem pe: ORANGE ROMANIA S.A, MICROSOFT ROMANIA SRL, VODAFONE S.A, ASIBAN SA, POLICOLOR SA, TAROM SA, MEDICAROM S.A, PORSCHE ROMANIA si multi altii pe care ii gasesti in pagina "Referinte".

Este de ajuns sa ne trimiti o solicitare la office@artenter.ro sau sa ne suni la 021.322.49.56 si iti vom raspunde cu placere.

promotiile lunii

Scaun de Birou Tip Vizitator Fiuggi chrome

photo-4955.jpg toate promotiile detalii

cautare